Gå til innholdet
Du er her|Lev med HS |Nyttig info

Helsepersonell kan også be om å få tilsendt eksemplarerer av temaheftet.

I temaheftet kan du blant annet lese om symptomer, diagnostisering og behandling av HS. Du finner også nyttige råd og tips om å leve med denne hudsykdommen.

Medlemmer kan bestille temaheftet på Min side på hudportalen.no

Helsepersonell kan bestille temaheftet her 

Forsidebildet er tatt av Jasmine Ivanna Espy fra USA. Hun har HS og på Instagram sprer hun kunnskap og deler åpent om hvordan det er å leve med denne hudsykdommen. 

Jasmine er en viktig stemme for HS-miljøet i USA og samarbeidet med Psoriasis- og eksemforbundet og PEF-ung i kampanjen Real Skin mot utseendepress og perfekt hud på sosiale medier. Hennes Instagram-profil er @whoisivanna 


Psoriasis- og eksemforbundet
www.hudportalen.no | Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet | Mer om Hidradenitis suppurativa (HS)

Hvis du har hidradenitis suppurativa (HS), vil vi anbefale deg å melde deg inn i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Dette er en interesseorganisasjon som arbeider for å bedre behandlingstilbudet og rettigheter for personer med HS og andre hudsykdommer. Som medlem i organisasjonen får du ulike medlemsfordeler. I tillegg får du tilgang til andres erfaringer og gode råd til hvordan du kan leve best mulig med diagnosen. I PEF er det også et eget HS-utvalg som administrer en egen Facebook-gruppe om HS og jobber aktivt for å bedre situasjonen for personer med denne hudsykdommen.

Nettsiden levmedhs.no er laget med støtte fra legemiddelfirmaet Boehringer Ingelheim.