Gå til innholdet
Du er her|Lev med HS |Filmer
Av Av Psoriasis- og eksemforbundet

Thrasyvoulos Tzellos er førsteamanuensis ved Universitetet i Tromsø og overlege ved hudavdelingen på Nordland sykehus i Bodø. I dette videoforedraget snakker han om HS og biologisk behandling. Ifølge han er det den store framtiden for HS-behandling.

Biologiske legemidler er allerede godt etablert for behandling psoriasis, og det blir mer og mer av det mot atopisk eksem. I dag er det kun en biologisk behandling tilgjengelig mot HS, men heldigvis får vi mange flere muligheter i framtiden.

- Jeg tror at HS har en strålende framtid, sier Thrasyvoulos Tzellos.

 


Psoriasis- og eksemforbundet
www.hudportalen.no | Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet | Mer om Hidradenitis suppurativa (HS)

Hvis du har hidradenitis suppurativa (HS), vil vi anbefale deg å melde deg inn i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Dette er en interesseorganisasjon som arbeider for å bedre behandlingstilbudet og rettigheter for personer med HS og andre hudsykdommer. Som medlem i organisasjonen får du ulike medlemsfordeler. I tillegg får du tilgang til andres erfaringer og gode råd til hvordan du kan leve best mulig med diagnosen. I PEF er det også et eget HS-utvalg som administrer en egen Facebook-gruppe om HS og jobber aktivt for å bedre situasjonen for personer med denne hudsykdommen.

Nettsiden levmedhs.no er laget med støtte fra legemiddelfirmaet Boehringer Ingelheim.