Gå til innholdet
Du er her|Lev med HS |Filmer
Av Psoriasis- og eksemforbundet

Øystein Grimstad er overlege på hudavdelingen ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Han har laget et videoforedrag om hudsykdommen hidradenitis suppurativa (HS) og behandlingen CO2-laseroperasjon. Foredraget er kun for medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet.

NB: Det er viktig at innholdet i foredraget ikke deles videre på noen måte.

Sterke bilder

Foredraget inneholder videosnutter og bilder fra operasjoner, og vær forberedt på bilder av blant annet store åpne sår og blod.

Lyden på foredraget er litt lav og dessverre ikke noe vi får gjort noe med. Men hvis dere skrur opp volumet på maks, skal dere kunne høre det som blir sagt.

Du som er medlem i Psoriasis- og eksemforbundet kan se videoforedraget ved å logge deg inn Min side på hudportalen.no og gå inn på eksklusive tilbud. 

Gå inn her for å logge deg inn

 

 


Psoriasis- og eksemforbundet
www.hudportalen.no | Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet | Mer om Hidradenitis suppurativa (HS)

Hvis du har hidradenitis suppurativa (HS), vil vi anbefale deg å melde deg inn i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Dette er en interesseorganisasjon som arbeider for å bedre behandlingstilbudet og rettigheter for personer med HS og andre hudsykdommer. Som medlem i organisasjonen får du ulike medlemsfordeler. I tillegg får du tilgang til andres erfaringer og gode råd til hvordan du kan leve best mulig med diagnosen. I PEF er det også et eget HS-utvalg som administrer en egen Facebook-gruppe om HS og jobber aktivt for å bedre situasjonen for personer med denne hudsykdommen.

Nettsiden levmedhs.no er laget med støtte fra legemiddelfirmaet Boehringer Ingelheim.